Bezit u al een nachtzichtbril?Iemand die in het verkeer vaak zit heeft een nachtbril nodig.

U kent ze vermoedelijk wel. Die brillen met gele glazen. Ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Als je vak met de wagen moet rijden dan ken je beslist de problemen die je in de schemer hebt met tegenliggers. Vooral bij neerslag is het hinderlijk om steeds maar te moeten turen of je nog wel goed rijdt. Met een nachtzichtbril heb je dat probleemgeval al snel opgelost. Zelfs bij heel slecht weer. Ik zei het al, de nachtzichtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijk worden geneutraliseerd. Dat houdt in dat je gezichtsveld een stuk beter word en daarom ook veiliger. Zelfs bij de anwb wordt de nachtbril aanbevolen. Het is dus raadzaam om een nachtbril in je auto te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je verschillende soorten.

In de duisternis rijden zonder nachtzichtbril

U kent het wel, je rijdt met dichte mist op een donkere weg, er komen tegenliggers aan met verblindende lichenlichten. Je krijgt het benauwd en knijpt je ogen tezamen. Op de tast tracht binnen de lijnen blijven rijden, denk je. Ging maar net goed!

Zeer gevaarlijk wanneer je er over nadenkt en hoe veelvuldig komen dergelijke levensgevaarlijke situaties niet voor dat je regelmatig wordt verblind door tegenliggers?
Je reactievermogen word daarbij behoorlijk op de proef gesteld met alle risico voor je eigen beveiliging in ons dagelijkse verkeer. En je reactievermogen wordt daarom ook een stuk minder.

De nachtzichtbril tijdens het autorijden

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele lenzen, is ideaal voor als je met de wagen in het donkerin de avond|savonds} op de weg moet rijden en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met felle koplampen.

Maar ook bij slechte weersomstandigheden, zoals mist en hagel is de nachtzichtbril prima te gebruiken voor een helder en beter zicht.

Ook op vakantie onder andere als je van surfen houd zijn onze brillen met gele lenzen ideaal te gebruiken!

Wat is een nachtbril met gele lenzen?

Het is geen gewone bril of zonnebril De geavanceerde gele lenzen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen daardoor beter de zicht op de weg.

Deze aparte gele lenzen in de nachtbril bieden rust aan de ogen en dragen bij voor beter zicht bij de problemen die je krijgt met koplampen van tegenliggers echter denk ook aan hinderlijke verlichting op de weg of straat en lichtreclames. Wist u dat de nachtzichtbril zelfs voor vissers een oplossing is voor de schitteringen op het water?
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bezit u al een nachtzichtbril?”

Leave a Reply

Gravatar