Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer

houten zonnebril

Esdoorn houten zonnebrillen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als mannen. Door de originele houtnerf is iedere houtenzonnebril onvergelijkbaar. Alle Rozenhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen zonlicht. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen kleurig hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt gemaakt en door de verschillende tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde glazen is een mooie zonnebril. Skateboardhouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt gebruikt voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende nerven van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is identiek. Montuur van Rozenhout in meerdere houtlagen. De natuur, de stilte, de elementen, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geschapen van solide bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol geestdrift en vernieuwing. Een product, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een (website) beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Esdoornhout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Daarbij zijn ze ook nog licht te dragen. Volmaakt voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het gemakkelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Ook gebruikt in muziekinstrument vervaardiging is beukenhout is van goede kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer”

Leave a Reply

Gravatar